Lecrouton

Bedrukte ballonnen uitdelen!

Einde van deze maand bestaat ons bedrijf vijf jaar en dit willen wij groots vieren! Ook met het geven van flinke korting hopen we potentiële klanten naar ons bedrijf te “lokken”. Door de bedrukte ballonnen die wij eerder hadden gekocht willen we dit uitdelen in de stad om de klanten naar onze winkel te krijgen. Nu dat we helaas niet genoeg ballonnen hebben aangeschaft waren we op zoek naar meer ballonnen die bedrukt waren. Ik ging er namelijk niet vanuit dat de ballonnen binnen enkele dagen al uitgedeeld was, dacht eerder dat we hier toch een ruime week mee konden doen.

goedkope-ballonnen-bedrukken-cat

Door op het internet te gaan zoeken naar het bedrijf waar we dit eerder gekocht hadden kwam ik terecht op de website van Maxilia. Hier is het een stuk goedkoper als wat ik voorheen ervoor heb betaald waardoor ik hier ben gaan neuzen in het assortiment. Wegens het feit dat het bij hun genoeg te vinden is wilde ik het een kans geven, je weet namelijk niet wat je in huis haalt alvorens je het besteld. snel-ballonnen-bedrukken-cat1

Goed geregeld!

Binnen vijf dagen is het namelijk mogen om je bedrukte ballonnen in huis te krijgen. Dit is een stuk sneller als wat ik bij het andere bedrijf heb gehad, daar moest ik namelijk twee weken wachten alvorens het werd bezorgd. Doordat het een stuk goedkoper was én sneller bezorgd wordt heb ik deze keer bij Maxilia besteld. Het klopt ook echt! Binnen vijf werkdagen had ik netjes mijn bestelling in ontvangst genomen.