Lecrouton

Het assortiment van Jack van Hassel Boomkwekerijen

boomZijn jullie al bekend met de producten van Jack van Hassel Boomkwekerijen? Deze ga ik vandaag met jullie delen. Als eerst dient gesteld te worden dat deze firma voornamelijk levert aan tuincentra, grootwinkel bedrijven etc. Echter door hun expertise zijn hun bomen ook zeer gewild door particulieren. Niet gek ook, zij kweken namelijk al 30 jaar bomen van hoge kwaliteit. Zij blijven een hoge kwaliteitsnorm behouden omdat er continue geïnnoveerd wordt. Dit blijkt dan ook wanneer je klanten spreekt. Allen zijn zij lovend over zowel de dienstverlening als de kwaliteit in bomen. Vandaar dat ik hun naam dan ook met jullie wil delen. In de hoop dat jullie hier vervolgens je voordeel mee doen. 

Het assortiment

Jack van Hassel BoomkwekerijenZoals ik zei heeft Jack van Hassel Boomkwekerijen een interessant assortiment. Om jullie een duidelijk beeld te geven zal ik deze met jullie delen. Zo hebben zij bomen in verschillende soorten zoals:

  • Chamaecyparis lawsoniana (Cham. law.);
  • Thuja occidentalis (Thuja occ.);
  • Thuja plicata (Thuja pl.).

Iedere soort heeft zijn eigen variëteiten, maten en kleuren. Ook leveren zij stammen en spiralen. Wanneer jij foto’s wilt zien van deze bomen verwijs ik je graag door naar jackvanhasselboomkwekerijen.nl. Met dit soort producten is het vaak beter dat je het eerst met ogen kan bekijken. Op deze wijze weet je dan ook wat je in huis haalt.

Indien jij nog vragen of tips voor mij hebt, kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen. Ik zal dan zo snel mogelijk een reactie geven. Zo kunnen wij elkaar en andere lezers helpen.

bomen kweken